top of page

El Projecte

​​Durant el proper any i mig, el projecte Totes i tots som l’Antàrtida serà un gran centre d’interès que permetrà als alumnes de parvulari a secundària treballar de forma significativa sobre l’Antàrtida,descobrir la bellesa d’aquest continent i prendre consciència de l’impacte del canvi climàtic en aquesta zona del planeta.

 

El propòsit d’aquest projecte és, finalment, actuar, prendre decisions que contribueixin a la preservació i millora del nostre entorn, tant del proper com del llunyà. No en va les paraules clau del projecte són “conèixer”, “estimar”, “actuar” i “millorar”.

Per fer-ho, tots i totes viurem durant quinze dies del mes de febrer de 2020 l’experiència, de bensegur extraordinària, de participar de ben a prop en una expedició científica a la zona subantàrtica ia l’Antàrtida. Xavier Hernández, mestre d’educació física de Thau BCN, s’afegirà a l’expedició dels Premis Antàrtics (http://www.premiosantarticos.com/). Des de l’Antàrtida, el Xavi establirà connexions diàries amb Thau per compartir amb els alumnes les investigacions que es duen a terme a la zona i també compartirem la realitat de les escoles d’aquelles latituds. D’aquesta manera treballarem la competència global d’una forma significativa i emocionant.

Captura de Pantalla 2019-02-26 a les 22.
bottom of page