top of page

El Projecte

A l’escola Thau Barcelona “Totes i tots som l’Antàrtida”. Aquest és un projecte carregat d’humanisme, ciència i optimisme en què tot l’alumnat, des de parvulari fins a secundària, descobreix la bellesa d’aquest continent i pren consciència de l’impacte del canvi climàtic al nostre planeta.

 

El nostre desig és reflexionar, prendre decisions i actuar quotidianament per contribuir a la preservació i la millora del nostre entorn, tant el proper com el llunyà. No debades, les paraules clau del projecte són “conèixer”, “estimar” i “millorar”.  

Entre el 26 de gener i el 26 de febrer de 2024 l’escola Thau Barcelona participa en la expedició internacional MWONO POLAR 2024 a la península antàrtica.  Les institucions educatives que participaran en aquesta expedició són la Universitat de Magallanes, el Centre d’Investigacions Gaia Antàrtica, el Col·legi Dom Orione de Brasil i l’Escola Thau Barcelona de la Fundació CIC.

El representant de l’escola Thau Barcelona que viatjarà a l’expedició és Xavier Hernández (docent de Thau Barcelona, diplomat en Asuntos Antárticos per la Universitat de Magallanes i membre del Consell Permanent per a la Sostenibilitat de l’Ajuntament de Barcelona).

 

Es tracta d’una oportunitat per educar i sensibilitzar els alumnes envers  un model mediambiental sostenible. L’alumnat de l’escola farà connexions en directe amb els membres de l’expedició i aprofundirà a través d’activitats, debats, tallers i conferències, en diferents àmbits relacionats amb l’Antàrtida.

Captura de Pantalla 2019-02-26 a les 22.
bottom of page