top of page

Integrants de l'expedició ja són a Xile per a fer contactes per al 2020

El passat dia 3 d'abril, integrants de l'expedició van viatjar a Xile després que la Universitat Abat Oliba i el Parlament Europeu premiessin el nostre projecte. Aquest reconeixement està destinat a la divulgació de temes relacionats amb l'Antàrtida.


Durant els propers dies, En Xavi Hernández, mestre de l'Escola, en Bruno Alonso, cap d'expedició i l'Alfredo Soto, coordinador de vinculació amb els mitjans de la Universitat de Magallanes, establiran contactes amb organitzacions de Punta Arenas. Visitaran el Centro de Investigacióin GAIA Antártica i establiran contacte amb científics per tractar sobre el canvi climàtic, el reciclatge, energia, fauna i flora. Així mateix, visitaran l'escola Villa las Estrellas per a començar a planificar la futura col·laboració.


Uns dies després, podran viatjar fins una base antàrtica xilena on, mentre es descarrega material, podran parlar amb els científics per a preguntar com funcionen aquest tipus d'instal·lacions. També veuran com es construeixen els "domos", una construcció típica d'aquella regió meridional.


Una bona pressa de contacte amb el terreny que ens servirà per a seguir treballant aquesta temàtica i conscienciant-nos de la importància que té el continent blanc per al nostre planeta.
bottom of page